Informació i notícies

Consells per sortir a caminar

Abans de sortir a caminar, és essencial prendre algunes precaucions per assegurar una experiència segura i agradable. Aquí tens algunes recomanacions:

1. No caminis sol o sola en senders desconeguts: Si no coneixes bé el sender, evita fer-ho. Acompanya’t de persones amb més experiència o informa algú fora del grup sobre la teva ruta i horari.

2. Informa algú sobre la teva ruta: Si decideixes caminar sol o sola, porta sempre un telèfon amb bateria carregada. Comunica’t periòdicament amb familiars o amics. Algú hauria de conèixer els detalls exactes de la teva ruta per poder localitzar-te ràpidament en cas de necessitat.

Reconstrucció barraca de pedra seca a Sant Martí de Tous

La secció de Pedra Seca del Centre Excursionista del Penedès (CEP), ha fet una actuació de reparació de la barraca del camp de Casagran en el municipi de Sant Martí de Tous, comarca de l’Anoia, durant els mesos de gener i febrer del 2024.

Una vegada acabada la reconstrucció, l’escola Cérvola Blanca de Sant Martí de Tous va visitar la barraca per veure el resultat d’aquesta intervenció.

Carta Internacional per Caminar

Canvi a la nova web

Logotip de WordPress

Fa ja uns mesos que la versió del CMS (gestor de continguts) Joomla, utilitzat per la creació de la pàgina web que hem estat utilitzant fins ara, ha quedat obsolet i sense manteniment.
En un intent d’actualitzar-ho a l’última versió sense èxit, he decidit crear aquesta nova amb un nou CMS; aquest cop he utilitzat WordPress, el gestor de continguts més utilitzat a internet en l’actualitat.