Instruccions bàsiques d’utilització de la web

Tenim dos menús per accedir als diferents apartats, un a la part superior de la pàgina, aquest amb totes les opcions disponibles i l’altre al peu de la pàgina, aquest més reduït.

Des de PC: Les opcions de menú són visibles al complet excepte els submenús com és el cas de Més coses; en aquest cas en posar-nos a sobre es desplegaran la resta d’opcions.

En accedir a aquesta opció, per defecte s’obrirà en format llista, mostrant un llistat de les activitats futures, posicionant, en primer lloc, l’activitat més pròxima a la data actual.

Des del PC: podrem canviar al format vista Mes, a la dreta d’amunt la primera activitat, mostrant un calendari pel qual ens podrem moure canviant de mes i d’any si ens cal. Anant a mesos anterior, podrem consultar activitats passades com també ho podem fer utilitzant el cercador.

Des de telèfon mòbil: A la part dreta, d’amunt de la primera activitat mostrada, hi trobarem la lupa, que és el cercador i una icona que ens diu que estem visualitzant en format Llista; clicant a sobre, podrem canviar a format Mes. En aquest cas tindrem el calendari i sabrem que ni hi ha activitats, si els dies estan marcats amb un punt a sota del dia del mes. Clicant en un d’aquests dies, ens mostrarà les activitats que hi ha, poden accedir-hi clicant sobre del nom.

En aquesta opció podreu consular, clicant en un d’ells, les activitats programades únicament per aquest grup.

Aquestes opcions descrites són les més bàsiques i us permetran accedir a la informació de les sortides que és el que més interessa a la majoria.

Per no allargar-ho més, us animo a provar la resta d’opcions per anar descobrint el que hi tenim i també us animo a fer-me arribar els vostres comentaris utilitzant l’apartat contacte, comentant que us sembla el canvi, que podríem modificar o afegir-hi o el que us sembli bé comentar.

Recordeu que en l’apartat Més coses, teniu accés a l’anterior versió de la web per fer-hi consultes, si us cal.

Gràcies i salutacions.

Andreu