Activitats

Maig 2023
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Juny 2023
L M X J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Col·laboració

collabora

Audiovisuals

patinetXiaomi

moxilla18Lcolors

Bner CAMINADESinfo

Aquest article el vaig crear ja fa un temps i esta inclòs en l'antiga web. És possible que Google hagi fet algun canvi en el proces però crec en tot cas ha de ser molt similar i fàcil de seguir. Si hi veieu molts canvis, feu-m'ho saber i miraré de redactar-ho de nou. Gràcies.

I perquè de gmail precisament ?

L'empresa propietària del buscador
Google (un dels mes utilitzats a internet), a anat proporcionant als usuaris una serie d'utilitats, la gran majoria d'elles amb versions gratuïtes, que faciliten les tasques més usuals a internet. En te moltes, jo en conec sols unes quantes, i les considero molt interessants.


Els proveïdors dels serveis d'ADSL (internet d'alta velocitat), posa'n a disposició dels seus abonats varis comptes de correu per ser utilitzats, i això es perfecte tret del cas de canviar de proveïdor d'aquest servei, doncs en aquest suposi't, els comptes serien anul·lats al donar-nos de baixa. Un compte gratuït de gmail (en principi) es per tota la vida, independentment del proveïdor de serveis i de qualsevol altre qüestió, a mes es d'una capacitat molt superior a la de la majoria dels comptes existents, actualment supera els 10 GB, i com ja he dit 100%
gratuït.
Per altre banda el compte de correu de gmail es la clau que després ens donarà accés a tot un seguit d'altres serveis que dona aquesta empresa com per exemple la creació d'Àlbums
fotogràfics, agenda on line, i molts d'altres.

Bé, comencem

En primer lloc anirem a la pàgina de gmail per donar-nos d'alta, i per això escriurem la següent adreça en el navegador www.gmail.com.
Amb això entrarem a la pàgina de benvinguda de gmail i ens oferira l'opció d'entrar les nostres dades per gestionar el correu en cas de ja tenir un compte creat, o de convidar-nos a crear-ne un de nou. En aquest punt també es pot donar el cas de que detecti que des de el vostre ordinador ja s'ha creat un compte anteriorment i us doni l'opció a gestionar el correu directament; si es així, fes clic a la part superior dreta on diu surt, o salir
depenent de en quin idioma tinguis configurat el teu ordinador (més tard podrem configurar l'idioma que més ens convingui).
Ara si, a la part inferior dreta i trobarem un requadre com aquest
o semblant.

gmail

en cas d'estar en castellà posarà "Apúntate a Gmail".
Fes clic en Inscriviu-vos a Gmail i entrarem a: Crear un compte. Ara a dalt a la dreta pots canviar l'idioma.
Ves omplits les dades que et demana.
On posa Usuari d'accés desitjat:,en castellà, "Nombre de registro:" has de posar el nom que desitgis pel teu compte; el que hi posis + @gmail.com serà la teva adreça de correu. Per exemple si hi poses joan.trencapins, la teva adreça de correu serà joanAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., has de tindre en compte que no hi pot haver cap nom repetit, per tant si poses un nom que ja hi es donat d'alta, et donarà altres opcions, si es dona el cas, hauràs d'anar provant fins que trobis un nom lliure.

La contrasenya (que hauràs de ficar dos cops per evitar errors), es la teva clau d'accés a la gestió del correu (no la oblidis). Una mica més avall tens l'opció de una pregunta de seguretat per el cas d'oblidar-la. Si oblides la contrasenya, ells et faran la pregunta que tu els hi has dit juntament amb la resposte i si els hi contestes correctament et facilitaran una nova contrasenya.

Ja cap en final hi veuràs un text (sense cap significat) una mica deformat, que hauràs de repetir en el requadre de sota.

Llegeix les condicions d'us (si vols) i prem el boto de Accepto. Crea el meu compte.

Es crearà el compte i des d'aquest moment ja podràs enviar i rebre correu. Per rebre correu, hauràs de donar la teva adreça a qui volguis.
La gestió del correu es fa entrant a la mateixa adreça, www.gmail.com,
De moment sols perquè ho sàpigues, la gestió del correu a part de fer-se des de la pàgina web, també es pot fer des de els gestors de correu (programes) instal·lats en el nostre ordinador. Per això s'ha de configurar tant el gestor de correu del nostre ordinador com el compte des de la pàgina web. Si es del teu interès, podem parlar d'aquest tema més endavant.

Si has creat el compte i vols provar el funcionament, enviem un correu a caminadesinfo@gmail.com i et respondre tan aviat com el rebi.

Anim que tot això es molt mes fàcil del que sembla !!!

You have no rights to post comments

logo cep

quadern de rutes165

logoMargaridoia

quadern de rutes165

logo FEEC

wikipedra

floraCatalana

meteoMuntanyaLogo